index vorige C4Yglow

      "Columns en ander leesvoer"

Columns4you is een compilatie van teksten waarvan de meeste zijn verschenen als Column in het infoblad van Evangelie Gemeente 'De Weg' en 'ICHTUS' pinkstergemeente in Zaandam. Samen met ander 'leesvoer' geven zij een weerspiegeling van een turbulente tijd zoals elke kerk of gemeente wel eens doormaakt wanneer God ons bepaalt bij fundamentele zaken die te maken hebben met het volgen van de Heilige Geest en het uitzien naar een tijd van verfrissing en opwekking in deze tijd.

Internet - netwerk?

U kent vast wel het verhaal van Don Quichot, de eenzame Spaanse ridder die tegen windmolens vocht. En hebben onze voorouders de stoommachine, de trein en de automobiel niet eerst uitgemaakt voor duivelse machines? Ik geef toe, niet elke vooruitgang heeft de mensheid enkel heil gebracht. Maar de computer, met internet als logisch voortvloeisel, kun je ook opvatten als een eigentijds communicatie middel.

Op zich is het Internet vrij toegankelijk, als je het adres van de informatie maar weet. Zonder een exact adres is het echt zoeken naar een speld in een hooiberg. De meeste surfers maken daarom gebruik van zoekmachines en startpagina's. Menig werknemer surft in koffie- of lunch- pauze de wereld rond op zoek naar informatie.

Helaas is Internet één grote vergaarbak, en is het niet verwonderlijk dat je zo ongewild (?) ook zaken tegen komt die ronduit slecht zijn voor de morele gezondheid. (Maar deze kans loop je ook in een kiosk of lectuurhoek van je supermarkt.)

Zoals dat in de echte maatschappij ook gaat, kom je op het Internet over het algemeen per toeval (1) iets christelijks tegen. Hoe meer christenen zelf een evangelische boodschap of een link naar zulke sites op het internet zetten, hoe meer kansen er zijn dat surfers op een Goede golf komen!

Help mee het evangelie van Jezus Christus aan een dwalende wereld te verkondigen. En bemoedig medechristenen ook eens met een E-mail reactie op hun site!

Met vriendelijke groet,

    Rev.Camp     [med'00]     C000    


(1) toeval = God incognito?
waterdrop
Deze pagina is gebaseerd op een formaat van 1024 bij 768 pixels. [gebruik F11 voor meer beeld]